Хіти тижня. Його 3 роки тримали в підвалі: В Україні розкрито резонансне викрадення голови "Нафтогазвидобування"

СБУ розкрила викрадення топ-менеджера газовидобувної компанії "Нафтогазвидобування" у 2012 році. Наразі він є народним депутатом України 9 скликання. Як повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора, замовив викрадення колишній бізнес-партнер потерпілого, який був нардепом кількох скликань та очолював Міністерство транспорту та зв’язку, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що у 2012 році був викрадений Олег Семінський. Він три роки провів у неволі. За цей час його систематично катували та вимагали виплатити замовнику злочину неіснуючий борг у 200 мільйонів доларів США, додали у ОГП.

Як раніше повідомлялося, підозрюваним є колишній нардеп і міністр Микола Рудьковський. Водночас зазначимо, що правоохороні органи імена зловмисників не розкривали. В інтерв'юСемінський розповів про конфлікт з Рудьковським, викрадення й катування, які тривали кілька років.

Додамо, що у межах провадження повідомлено про підозру 5 особам, причетним до вказаних злочинів за ст.ст.127 (катування), 146 (викрадення людини) та 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Наразі тривають обшуки за місцями проживання та офісів фігурантів злочину.

Відзначимо, що в 2019 році в Росії до двох років колонії загального режиму засудили колишнього нардепа та ексміністра транспорту і зв'язку Миколу Рудьковського, звинуваченого в нападі на посольство РФ в Києві в червні 2014 року.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...