Хіти тижня. Його називали терористом номер один часів Шеварднадзе: На Київщині ліквідували відомого грузинського рецидивіста

В поле зору українських правоохоронців чоловік потрапив на початку вересня...

В ході спецоперації в селі Хотянівка під Києвом був ліквідований грузинський рецидивіст Шота Чічіашвілі. Цю інформацію підтвердили в МВС Грузії. «Підтверджуємо, що вбитий - це Шота Чічіашвілі. З цього питання комунікація з українською стороною вже відбулася», - йдеться в повідомленні грузинського відомства, передають Патріоти України з посиланням на Грузія Online.

За ліквідованим бандитом в Грузії числиться цілий список злочинів. Так, у 2000 році його банда викрала двох співробітниць Червоного хреста і двох іспанських бізнесменів, через рік - депутата грузинського парламенту разом з нареченою, потім - керівника місцевого банку, громадянина Великобританії. Через це Грузії навіть зупинили допомогу з ЄС.
Згодом Чічіашвілі переїхав до Москви, але росіяни передали його на батьківщину, де злочинця засудили до 22 років в'язниці. Однак він вийшов на свободу в 2013 по амністії.
Замах на своє життя нинішній грузинський депутат Гіві Таргамадзе теж пов'язує з угрупованням Чічіашвілі.

Його називали терористом номер один часів Шеварднадзе. На рахунку банди Чічіашвілі життя щонайменше чотирьох поліцейських, а також викрадення людей.

В поле зору українських правоохоронців чоловік потрапив на початку вересня. Він разом зі спільниками намагався викрасти в Києві іранського бізнесмена. Спроба провалилася. У Києві іноземець стріляв по правоохоронцям, які підійшли перевірити документи.

Правоохоронці затримали спільників і вийшли на слід самого Чічіашвілі. Але від його куль двоє поліцейських отримали поранення: один - в передпліччя і плече, інший - в кисть і грудну клітку. Чоловіків лікують в головному госпіталі МВС.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...