Хіти тижня. "Юлія була роздягнута": Подробиці вбивства вагітної під Дніпром

Тіло жінки знайшли в колодязі, днями вона повинна була народити другу дитину.

Нещасну жінку знайшли у криниці. Фото: скріншот з відео.

У селищі Орлівщина Новомосковського району на Дніпропетровщині шоковані убивством вагітної 31-річної Юлії. Припускають, що до її загибелі причетний співмешканець, військовий контрактник 25-річний Костянтин Бондаренко. Він зник, щойно родичі звернулись до поліції, повідомляють Патріоти України.

Сусіди бачили, як із сином Юлії гуляв її співмешканець. Він усім казав, що жінка поїхала у справах, а телефон залишила вдома. І до будинку нікого не пускав. Зниклу Юлію почали розшукувати родичі. Випадково заглянули до занедбаного колодязя за будинком. Там у купі сміття і побачили ноги.

Приятелька загиблої розповіла, що Юлія була роздягнута — без нижньої білизни, тільки в футболці. Припускають, що свідком убивства міг стати її 2-річний син. "Якщо Костя випивав – він ставав зовсім іншою людиною. Просто випив – і переклинило", – каже Вікторія Розточчя.

Як розповіли знайомі, загибла вперше зустрілась із чоловіком у військовій частині. Він служив за контрактом, а вона була медсестрою. Разом прожили рік. Ще місяць тому в соцмережі він писав про кохання до жінки та її старшого сина. Чекав народження спільної дитини. Але за кілька днів до трагедії Костянтина звільнили зі збройних сил. Тепер його розшукує поліція. На сьогодні відомо, що Юлію кинули до колодязя вже мертвою.

"На момент прибуття поліції чоловіка вдома не виявилося, тому зараз шукаємо його з метою опитати – що відомо і чи причетний він до скоєння цього злочину", – розповіла прес-секретар управління Нацполіції у Дніпропетровській області Ольга Кузнєцова. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує довічне ув'язнення.

Джерело: Сегодня

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...