Хіти тижня. Іванна Онофрійчук відреагувала на скандальну заяву Тіни Кароль про "куплене місце" на "Танцях з зірками"

Як повідомляли Патріоти України, 23 грудня популярна українська співачка та ведуча Тіна Кароль пояснюючи, чому залишила проект, заявила, що Іванна Онофрійчук стала ведучою "Танців" за гроші, чим вразила багатьох.

У свою чергу телеканал 1+1 заявив, що причиною відсутності Тіни у "Танцях" стала відсутність компромісу щодо її зарплатні, а Іванна Онофрійчук, начебто отримала місце ведучої у "Танцях з зірками" завдяки тому, що... закінчила медіашколу 1+1 та показала гарні результати у навчанні. Більшн того, на каналі Іванною задоволені і не збираються зупинятися лише на проекті "Танці".

Іванна Онофрійчук гайнула на Мальдіви і у відповідь на слова Тіни Кароль запостила фото в бікіні, підписавши звабливі знімки досить саркастично.

"І поки хтось розводить плітки, ми насолоджуємось сонцем, теплом і життям навколо", - переможно заявила дружина казахського мільярдера, котра отримала місце "не за гроші".


Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...