Хіти тижня. Із лікарні зникли паспорт і гроші: У Києві розгорівся гучний скандал довкола смерті відомого волонтера АТО (фото)

У Київській міській клінічній лікарні №4 зникли особисті речі українського волонтера АТО Віталія Панича, який помер у реанімації медустанови 7 червня. Про кричущий випадок повідомила на своїй сторінці у Facebook колега загиблого Анна Майборода. Вона закликала підписників надати розголосу цій ситуації, передають Патріоти України.

"Стоячи на сходах інфекційного відділення, слухаючи дружину Наталю, піднімається волосся від 10-денного пекла в пошуках лікування, діагнозу та людського ставлення... Про все це не зараз... Що зараз звичайних слів не вистачає. Зникли документи: паспорт, ІНН код, телефон, гроші", – написала вона.

Жінка додала, що разом із дружиною загиблого волонтера вже викликали поліцію. Крім цього, попросила долучитися журналістів. "Прошу поширення та залучення уваги максимального кола людей", – підкреслила Майборода.

Користувачів мережі обурило те, що трапилося, вони теж закликали відповідальні органи вплинути розслідувати інцидент у КМКЛ №4.

"Де це таке робиться? Просто не вкладається в голові, що навіть перед обличчям смерті декому занадто важко лишатися людьми", "Від почутого та прочитаного іноді дуже хочеться поїхати світ за очі, якнайдалі від всього того жаху, що відбувається в країні... Співчуваю...", "Якийсь треш – обкрадати хворих і померлих у лікарнях. Отримуючи при цьому волонтерську допомогу", "Що за дикуни?", "Як можна загубити? Дивно...", "Немає слів... Це якісь істоти, а не люди. Дівчатка, пишіть все що відбувається. Потрібно створити великий резонанс, бо це не зупиниться. Співчуваю рідним та близьким", "Чи скінчиться це пекло за нашого життя", – обурюються українці.

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...