Хіти тижня. Ізраїльські містики побачили знак кінця світу: Рабини заговорили про швидкий прихід Машиаха

Рабин Шломо Амар порівняв президента США Дональда Трампа з перським царем Киром Великим, який правив в середині першого тисячоліття до нашої ери.

Колишній головний сефардський рабин Ізраїлю Шломо Амар заявив, що останні події в країні і в світі незаперечно свідчать про швидкий прихід Месії. Висловлювання рабина наводить видання Jerusalem Post, передають Патріоти України.

Рабин порівняв президента США Дональда Трампа з перським царем Киром Великим, який правив в середині першого тисячоліття до нашої ери і уточнив, що вони обидва підтримують ідею про суверенітет єврейського народу в Ерец Ісраель.
За його словами, «король світу відвідав Ізраїль на честь єврейського народу». Все це, за словами Амара, незаперечно свідчить про швидкий прихід Машиаха. «Ми не могли і мріяти про подібний розвиток подій», - уточнив рабин, виступаючи перед своїми учнями.
Рабин Амар розповів про зустріч зі своїм духовним наставником рабином Хаімом Канівським. За його словами, Канівський настійно рекомендував Амару не виходити з Ізраїлю і не їздити за кордон, оскільки «Машиах може прийти в самий найближчий час».
«Всі великі рабини говорять, що Месія з'явиться найближчим часом. Всі ті ознаки, які сповіщали Пророки, починають збуватися. Все, що нам потрібно - це бути сильними», - каже Амар. Він закликав євреїв у всьому світі виконувати заповіді Тори, особливо святість суботнього дня.
В інтерв'ю релігійному порталу «Kikar a-Shabat» рабин Авнер Ефгін висловив аналогічну точку зору. Ефгін сказав: «Те, що відбулося за останній рік, безумовно, говорить про пришестя Месії. Вивчайте Тору і якомога більше моліться».

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...