Хіти тижня. Ізраїльські містики побачили знак кінця світу: Рабини заговорили про швидкий прихід Машиаха

Рабин Шломо Амар порівняв президента США Дональда Трампа з перським царем Киром Великим, який правив в середині першого тисячоліття до нашої ери.

Колишній головний сефардський рабин Ізраїлю Шломо Амар заявив, що останні події в країні і в світі незаперечно свідчать про швидкий прихід Месії. Висловлювання рабина наводить видання Jerusalem Post, передають Патріоти України.

Рабин порівняв президента США Дональда Трампа з перським царем Киром Великим, який правив в середині першого тисячоліття до нашої ери і уточнив, що вони обидва підтримують ідею про суверенітет єврейського народу в Ерец Ісраель.
За його словами, «король світу відвідав Ізраїль на честь єврейського народу». Все це, за словами Амара, незаперечно свідчить про швидкий прихід Машиаха. «Ми не могли і мріяти про подібний розвиток подій», - уточнив рабин, виступаючи перед своїми учнями.
Рабин Амар розповів про зустріч зі своїм духовним наставником рабином Хаімом Канівським. За його словами, Канівський настійно рекомендував Амару не виходити з Ізраїлю і не їздити за кордон, оскільки «Машиах може прийти в самий найближчий час».
«Всі великі рабини говорять, що Месія з'явиться найближчим часом. Всі ті ознаки, які сповіщали Пророки, починають збуватися. Все, що нам потрібно - це бути сильними», - каже Амар. Він закликав євреїв у всьому світі виконувати заповіді Тори, особливо святість суботнього дня.
В інтерв'ю релігійному порталу «Kikar a-Shabat» рабин Авнер Ефгін висловив аналогічну точку зору. Ефгін сказав: «Те, що відбулося за останній рік, безумовно, говорить про пришестя Месії. Вивчайте Тору і якомога більше моліться».

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...