Хіти тижня. Кадри точно не для нервових: Жінка створює неймовірні оптичні ілюзії на тілі - на деякі страшно дивитися (фото)

Всі ми звикли, що традиційно макіяж використовують для посилення природної краси, але бувають випадки, коли за допомогою нього люди реалізують свій творчий потенціал. Як пише Bored Panda, свій підхід до макіяжу знайшла візажист Мімі Чои, у якої вже понад 1,3 мільйона підписників в Instagram, передають Патріоти України.

Так, дівчина майстерно перетворює своє тіло в художні та красиві оптичні ілюзії. За допомогою фарб її частини тіла виглядають як банани, кактуси, бутерброди або хот-доги. Сама дівчина каже, що з дитинства захоплюється мистецтвом і вирішила поексперементувати.

"Я завжди захоплювалася мистецтвом і макіяжем з дитинства, але ніколи не думала, що зможу зробити з цього кар'єру. Тому після закінчення університету я вчилася, щоб стати інструктором дошкільних установ Монтессорі. Хоча я люблю вчити і працювати з дітьми, я відчувала себе пригніченою , тому що я повинна була одягатися і діяти певним чином. я зрозуміла, що буду малювати складні деталі на нігтях або малювати вдома вечорами як свого роду творча відпустка. Моя мама помітила і одного разу вона запропонувала мені зайнятися школою макіяжу", - сказала вона.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...