Хіти тижня. "Как зимушку перекантоваться?": Бойовики-інваліди "ДНР" розмріялися про допомогу від України (фото)

На окупованому Донбасі в мережі почали поширювати заклики про допомогу терористам, які буцімто постраждали на війні від України. Вони залишилися без рук і ніг, а тепер намагаються домогтися протезування, маючи "паспорти" невизнаних "республік". Про це написав на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц). Він опублікував скріншоти жалісливих повідомлень про зрадників із сепаратистських спільнот у соцмережах, передають Патріоти України.

Так, у сепаратистських закликах про допомогу йдеться про двох терористів. Воюючи на Донбасі, один із них втратив руку, інший — ногу. Водночас першому 4600 гривень української пенсії не вистачає навіть на те, щоб запастися на зиму дровами. Тоді як другий не може добитися від держави протезування, належного згідно із законом, — і все через наявність у нього паспорта "ДНР" і Казахстану.

"Цілий ранок оце сиджу і всі думки про Стасіка. Як же він цю зимоньку перекантується біднесенький, всі братушані кинули його, як і вєлікая Дирляндія, за яку він воював. Нічого Стасику, вихід завжди є! Білет на концерт Кобзона коштує всього 200 рублів, з пенсії купи собі один, не сумуй", — іронічно написав Штефан про одного з таких "нужденних".

Згодом офіцер додав фото іншого терориста і теж із сарказмом зазначив: "Хроніки "громадянської" війни. Як зазвичай: "Родина бросит тебя, сынок! Всегда!". Зате з позитиву є пашпорт ДиНиРи — це як бонус".

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...