Хіти тижня. "Какая красивая пара!": Чоловіки-соратники Путіна здивували мережу публічним поцілунком (відео)

У мережі стали популярними фотографія і відео з міністром оборони Росії Сергієм Шойгу, головою "Роснафти" Ігорем Сечіним і власником Volga Group Геннадієм Тимченком, які прийшли разом на хокей, повідомляють Патріоти України.

У кадрі Сечін цілує Шойгу в голову, а також обіймає Тимченка за шию і чи цілує в щоку, чи шепоче щось на вухо. Користувачі припустили, що гості виявилися під прицілом популярної розваги — камери для поцілунків.

"Коли потрапив на камеру для поцілунків", "Дам я тобі дисконтну карту на бензин 3%", "Третій зайвий", "Шойгу: Що я тут роблю?", "Високі стосунки", "Так і задушив би!", "Яка красива пара!" — зазначили вони.

Деякі користувачі вирішили, що Сечіну довелося під час гри заспокоїти нерви чимось алкогольним.

"Хтось під пивом, схоже", "Жах ... Сечін у мотлох бухий. Це не гідно глави держкомпанії", — додали коментатори.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...