Хіти тижня. "Какая разница?": Священик зі Слов'янська, який благословляв Гіркіна, тепер у пошані у Нацполіції (фото)

Олег Хижняков досі залишається настоятелем храму Святого Духа у Слов’янську.

Протоієрей УПЦ МП Олег Віталійович Хижняков з міста Слов’янська Донецької області, що 2014 року освячував бойові прапори російського диверсанта, ватажка бойовиків "ДНР" Ігоря Гіркіна, тепер дає духовні настанови українським правоохоронцям. На цей факт звернула увагу релігійна оглядачка Тетяна Деркач, передають Патріоти України з посиланням на "Релігійну правду".

Вона опублікувала фото, на якому видно, як Хижняков читає проповідь або молитву перед місцевими співробітниками Національної поліції України. За даними Миротворця, під час окупації Слов’янська, Хижянков разом з Володимиром Очеретяним (отець Віталій) надавав бойовикам житло, їжу і грошові кошти. З огляду на це Хижняков перебуває у базі даних проєкту як посібник окупантів.

"Він активно агітував за вступ до лав "ополчення "ДНР", освячував військову техніку, зброю і "бойові прапори" терористів", - пише "Релігійна правда". Разом з тим, Хижняков досі залишається настоятелем храму Святого Духа у Слов’янську.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...