Хіти тижня. "Камни с неба": "Ми ж люди, що ви з нами робите, зупиніться!" - мешканка Криму до "влади"

Кримчани не розуміють, чому з моменту "возвращения в родную гавань" "влада" нічого не робить для розвитку півострова, і з кожним роком в Криму якість життя людей тільки погіршується.

Один з різновидів "каменів з неба", які жителі окупованого Криму отримали після "повернення півострова в рідну гавань", - огидна медицина. Її станом шоковані навіть прихильники Росії на півострові, передають Патріоти України.

Як зазначає в Twitter блогерка RoksolanaToday & КримUA, сепаратисти дуже прорахувалися. І зараз про українську медицину при всіх її проблемах напевно кримчани згадують як про часи благоденства.

Блогер розмістила скріншот поста в соцмережі однієї з мешканок Криму. Жінка "в захваті" від ситуації в охороні здоров'я на окупованому півострові. "Лікарів не вистачає. Говорю про селище Приморське. Швидка приймати не хоче. У місті Феодосія лягаєш в пологовий будинок і у тебе є право вибору, де лежати: за гроші в палаті (прайс там є) або в коридорі!!!" - пише кримчанка.

Також вона пише про те, що в пологовому будинку вагітні жінки отримують медикаменти з вичерпаним терміном реалізації, а в її рідному селищі залишився тільки один лікар-педіатр, який при всьому бажанні не може охопити всіх дітей."Ми ж люди, що з нами роблять, може пора зупинитися?", "У що перетворився Крим?? Вже краще знову в Україні, ніж жити так", "Крим вбивають, погано по всіх фронтах", "А нас запевняли, що з Росією буде добре", "Крим вже не той", - висловлюються в кримських пабліках місцеві жителі.

Про важкий стан медицини на окупованому півострові чимало говорилося і писалося і раніше. Зокрема, не витримує ніякої критики система медичного супроводу вагітних і породіллі. Причому не тільки в Феодосії, а й в інших містах Криму. Але окупаційна "влада" абсолютно не реагує на ці сигнали. Крім того, на висвітлення цієї проблеми в кримських ЗМІ "владою" накладено найжорстокіше табу.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...