Хіти тижня. Карантин, так карантин: Правоохоронці зірвали відпочиваючим оргію і оштрафували на кругленьку суму

Стогін учасників групового сексу були чутні далеко за межами номера.

У Великобританії в Манчестері пара вирішила відпочити від суворих обмежень у себе на батьківщині і поїхала відпочивати на Барбадос. Там в розкішному готелі Colony Club Hotel вони вирішили влаштувати собі оргію і запросили 24-річну мулатку Мікаелу Джакас в номер. Місцева красуня підробляла ескортом, її номер знайшли на одному з сайтів з подібними оголошеннями, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.Судячи за свідченнями очевидців, сама оргія «вдалася на славу», але не її продовження. Стогін учасників групового сексу були чутні далеко за межами номера. Втім, співробітники 5-зіркового готелю закрили на це очі - значну частину контингенту становлять закохані парочки, і розслаблена атмосфера карибського острова сприяє бурхливим інтимним іграм.

Молодих людей затримали, коли вони відпочивали в лобі, потягуючи коктейль. Тоді-то співробітники і викликали поліцію. Згідно з місцевими законами, пара не повинна була залишати межі номера і тим більше вступати в контакти з місцевими, не дочекавшись результатів тесту на COVID-19. Адже напередодні в Великобританії виявили новий небезпечний штам коронавіруса.
В результаті пару оштрафували на 4400 фунтів стерлінгів. Що ж стосується мулатки, то вона відбулася легким переляком. До речі, дівчина охарактеризувала пару як «приємних і дуже милих людей», з якими вона б із задоволенням зустрілася знову.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...