Хіти тижня. Карантин в Україні: Одесити жбурляють каміння в тролейбуси і нападають на водіїв

Ситуація з пасажирським транспортом Одеси залишається складною, хоча в департаменті транспорту зв'язку та організації дорожнього руху рапортують про поліпшення, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Думская".
Так, за словами заступника директора департаменту Сергія Щербаня, якщо вчора на дороги вийшло всього 50% маршруток, то сьогодні вже 75%. Вдома залишилися тільки водії, які проживають в передмістях.
«У нас на сьогодні немає інформації про блокування маршруток, однак є дані про погрози водіям, - зазначив він. - В даний час разом з ОДА ведемо переговори про доставку іногородніх водіїв до Одеси і назад після зміни».
Те, що відбувається на вулицях відверто дисонує зі словами чиновників - маршруток відверто мало, ніяк не 75%, а пасажири ломляться в трамваї і тролейбуси, водії яких, виконуючи розпорядження мерії і Кабміну, відмовляються везти більше 10 осіб за раз. Постійно виникають конфліктні ситуації.
У КП «Одесміськелектротранс» кажуть, що станом на 12:00 незадоволені пасажири 78 разів блокували рух трамваїв і тролейбусів.
У лобове скло тролейбуса №7 запустили шматок цегли, причому жбурляла його пенсіонерка. На щастя, скло витримало. Жінку-водія трамвая №7 побили.
Заступник директора підприємства Олександр Коваль уточнює, що транспорт ходить за колишніми маршрутами, але якщо перекриття продовжаться, його будуть розгортати на кільцях, щоб повністю не зупиняти рух.



"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...