Хіти тижня. "Карма - та еще с*ка!": Шкуродер поплатився за свої діяння (фотофакт)

Якщо поліція не почне займатися усіма правопорушеннями, люди братимуть закон в свої руки...

Відповідний допис оприлюднили в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Вчера ты резал горло собаки на детской площадке, протыкал ее ножом, избивал, а сегодня случайно пару раз упал... карма, сука та еще.

Я думаю, что полиция начнет все же куда больше уделять внимание жестокому обращению с животными, иначе будут вот такие падения куда чаще происходить и чаще.

ПОЛИЦИЯ, НАУЧИТЕСЬ ЗАНИМАТЬСЯ ВСЕМИ ПРАВОНАРУШЕНИЯМИ! Надоело уже, что вы не считаете убийства,жестокое обращение с животными значительным преступлением, хотя они приравниваются к тяжким! Иначе люди будут брать закон в свои руки, как мы это делали в 14 году..."

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...