Хіти тижня. Карма: Гвалтівника-педофіла спіткали страшна розплата і смерть

Педофіл помер у СІЗО в Миколаєві через два тижні після затримання. Нелюда звинувачували в зґвалтуванні 13-річної дівчинки. Суд не встиг винести йому вирок, повідомляють Патріоти України.

Так, злочин було скоєно ще в лютому 2019 року. Тоді 30-річна мешканка одного з сіл Баштанського району Миколаївської області звернулася до місцевого відділу поліції з заявою про те, що її доньку зґвалтували.

Правоохоронці затримали чоловіка, якому оголосили про підозру. Йому загрожувало до 15 років позбавлення волі. Він помер через 2 тижні після арешту. Про причини смерті поки не повідомляється.

Про причини смерті поки не повідомляється. Зазначимо, що обвинувальний акт був розглянутий у суді, через чотири місяці після того, як було вже відомо про смерть підозрюваного. Ні його родичі, ні адвокат на можливу реабілітацію цієї людини не наполягали. Суд закрив кримінальну справу.

Чоловіка звинувачували в порушенні ч. 4 статті 152 КК України "Зґвалтування особи, яка не досягла 14-річного віку". Цікаво, що підслідні та засуджені за такими статтями в місцях позбавлення волі не користуються авторитетом і часто піддаються насильству.

Жінка, яка подала заяву на нього розповіла, що їй говорила донька. За словами дівчинки, ввечері, коли вона йшла по вулиці, назустріч їй вийшов п'яний 57-річний односелець, схопив за руку і затягнув у свій будинок. Там він побив і зґвалтував дівчинку. Дитині вдалося вирватися тільки після обіцянки "прийти завтра".

Джерело: Факты

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...