Хіти тижня. Карма? На Донбасі російський БТР вибухнув на власному мінному полі (відео)

Російський бронетранспортер вибухнув на мінному полі, яке окупанти облаштували на Донбасі. Спільнота Третя сила оприлюднила відео, на якому зображений підрив БТР. На ньому видно, що постраждали відразу кілька одиниць військової техніки, передають Патріоти України.

"Звичайно, російські найманці потім звинувачували "укроДРГ2, але на відео чітко видно, як БТР розгортається на власному мінному полі і двічі підривається. Наші пілоти, почувши вибухи, прилітали дивитися, що там відбувається, тому зафіксували лише частину подій", — йдеться в повідомленні.

За деякими даними, опубліковані кадри були зняті в районі села Верхньошироківське Донецької області, однак, коли саме, не уточнюється.


Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...