Хіти тижня. Карма: Педофіла, чиїми жертвами стали 200 дітей, згвалтував і вбив з особливою жорстокістю співкамерник

Вбивця, який сам є засудженим гвалтівником, стверджує, що мотивом стала помста. Він хотів, щоб педофіл сам випробував те, що відчували діти, над якими він поглумився.

Річард Хакл

У британській в'язниці Full Sutton співкамерник згвалтував з вбив з особливою жорстокістю Річарда Хакла, засудженого в 2016 році до 22 довічних тюремних термінів за педофілію. Жертвами Хакла стали майже 200 дітей, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Пол Фітцджеральд, який сам є засудженим гвалтівником, стверджує, що мотивом вбивства стала помста. Він хотів, щоб педофіл сам випробував те, що відчували діти, над якими він поглумився.
Вбивство, розгляд якого почався в Королівському суді міста Халл, відбулося в жовтні 2019 року. Як повідомляє видання Daily Mail, Фітцджеральд встромив в ніс Хакла друкарську ручку, яка пронизала його мозок, завдав йому поранення в шию викруткою, згвалтував предметом «кухонного начиння» і задушив електрокабелем. Після цього він ще збирався приготувати і з'їсти частини його тіла.Пол ФітцджеральдЗа словами прокурора Ніла Макдональда, напад було ретельно сплановано. Тіло 33-річного Хакла було знайдено зв'язаним по руках і ногах, а в роті був кляп. Вбивця, у якого є проблеми з психікою, зізнався, що йому подобалося те, що він зробив, і що він збирався також вбити ще двох-трьох чоловік.
Річард Хакл, фотограф-фрілансер, влаштувався волонтером, що допомагає в дитячих притулках в Малайзії і Камбоджі. І користувався беззахисністю довірених його турботам дітей у віці від шести до 12 років. Коли його злочини були розкриті, Хакла екстрадували до Британії, де його віддали під суд. Педофіл не тільки гвалтував дітей, але ще і ділився зробленими фото і відео в інтернеті і мав намір побудувати на цьому бізнес, торгуючи дитячою порнографією.

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...