Хіти тижня. Карма? У Криму загадково помер один з лідерів сепаратистів (фото)

У понеділок, 19 серпня, в Сімферополі помер відомий пропагандист, один із засновників сепаратистського руху "Севастополь-Крим-Росія" Святослав Компанієць, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що свою проросійську організацію Компанієць створив ще в 2005 році. Саме з тих пір він "відкрито боровся за возз'єднання півострова з Росією", тобто виступав за анексію українського півострова РФ. Окремі члени його організації були затримані СБУ за статтею "сепаратизм". Окупаційні адміністрації Криму не стали відновлювати їх у правах після анексії півострова.

Про причини смерті пропагандиста кримські ЗМІ, підконтрольні окупантам, не повідомляють. Святославу Компанійцю було 59 років.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...