Хіти тижня. Карма за Ломаченка: Камбосос сенсаційно забрав пояси Лопеса, побитий чемпіон негодує на рішення судей, ще і реваншу не буде (відео бою)

Опція реваншу не була прописана в контракті на перший поєдинок між боксерами.
У ніч із 27 на 28 листопада Теофімо Лопес вийшов на ринг проти Джорджа Камбососа. Кривдник Василя Ломаченка несподівано провалив захист чемпіонських титулів.

Вже з перших секунд Лопес вирішив підтвердити свої гучні заяви про перемогу та кинувся в атаку. Але Камбосос надійно витримував потужні постріли Теофімо.

Вже у першому раунді Джордж зловив суперника на атаці та викинув сильний правий у голову американця. Лопес опинився на канвасі – нокдаун для боксера з США. Однак все ще чемпіон швидко відновився та продовжив тримати високий темп на ринзі.

Камбосос відправив у нокдаун Лопеса: відео

Лопес хотів володіти перевагою, але Камбосос виявився "міцним горішком" – рівний бій.

Нокдаун для австралійського боксера

Наприкінці поєдинку Лопесу теж вдалось покласти суперника на канвас. У десятому раунді Теофімо потужним правим теж влучив по супернику та відправив його у нокдаун. Але Камбосос теж підійнявся на ноги та сигналізував, що може продовжувати двобій.

Лопес поклав Камбососа на канвас: відео

Камбосос відібрав чемпіонські титули

У чемпіонських раундах Лопес додав ще більше в активності. Однак австралійський боксер не лише витримував удари опонента, а й сам відповідав викидував такі ж. Американець завершував бій із розсіченням на обличчі.

Боксери провели усі раунди. Все вирішували лише суддівські записки. За роздільним рішенням перемогу здобув Джордж Камбосос – 111:115, 112:115 та 114:113. Австралієць відібрав чемпіонські титули Лопеса, які він раніше забрав їх в українця Ломаченка.

Коли конферансьє оголошував результат Лопес сам підійняв руку вгору. Але суддя підійняв руку суперника. Теофімо з іронічною посмішкою на обличчі прийняв це рішення. А от австралієць зі сльозами на очах радів неймовірно складній перемозі.

Відео моменту оголошення результатів

Колишній абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес прокоментував свою поразку в бою з Джорджем Камбососом.
Американець обурився рішенням суддів, які за підсумками 12 раундів винесли вердикт на користь боксера з Австралії.
"Камбосос - хороший боєць, але я сьогодні переміг. Все це знають. Рефері не підняв мою руку, але сьогодні я здобув перемогу. Мені начхати, що всі кажуть. Я сьогодні переміг. Я хочу подякувати Богу і всім, хто сьогодні сюди прийшов.
Я не жалюгідний невдаха. Я однаково сприймаю свої перемоги та поразки. Я справжній чемпіон. Я вийшов сюди і зробив те, що мав зробити. Я вийшов і виклався по максимуму. Мене не хвилює, що кажуть інші. Це переворот, ми не зупинимося і будемо йти вперед. Я люблю вас усіх", - сказав Лопес після поєдинку в інтерв'ю DAZN.
Зауважимо, що після цих слів глядачі, які дивилися бій на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку, освистали Лопеса.
Для Лопеса ця поразка стала першою в кар'єрі. Раніше в його активі було 16 перемог (12 - нокаутом) у 16 поєдинках.
Камбосос здобув 20-ту перемогу (10 - нокаутом) на професійному рингу. У його послужному списку жодної поразки.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.