Хіти тижня. Катастрофа українського літака в Ірані: Дружина пілота розповіла про містичні знаки перед трагедією

Перед катастрофою літака авіакомпанії МАУ в Ірані було багато негативних прикмет і знаків для членів екіпажу повітряного судна.

Про це розповіла вдова загиблого командира екіпажу літака МАУ Катерини Гапоненко, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна.

За її словами, екіпаж судна сфотографувався в Ірані перед рейсом, чого робити не варто за прикметою. Можна робити знімки лише після прильоту. "Не можна перед рейсом робити спільні фото. Після рейсу - будь ласка. А вони в Ірані перед вильотом зробили спільне фото. Я вчора на брифінгу задавала це питання: як мій чоловік погодився на таку фотографію?! І Хто автор цього фото? І з якою метою було зроблено це фото?" - розповіла дружина загиблого.

Також молодшій доньці пілота снилися сни, що тата вбили. А вдома у сім'ї зупинився годинник. "Ще йому подарували наручний годинник на 50-річчя. Зовсім недавно, 20 грудня, він відзначив ювілей 50 років - годинник-таки не дарують" - поділилася вдова.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.