Хіти тижня. Катастрофа в Москві: Моторошні фото із згорілого літака

У мережі з'явилися перші фото, зроблені всередині згорілого в московському аеропорту "Шереметьєво" літака SSJ-100, повідомляють Патріоти України.

На фото видно, що хвостова частина літака вигоріла зі страшною силою. Зокрема, помітно, що від крісел в літаку залишилися одні каркаси. Також помітно, що всередині згоріла вся обшивка літака, а зі стелі звисають дроти. Сліди сажі також помітні і в кабіні пілотів.

Нагадаємо, катастрофа російського Sukhoi Superjet 100 авіакомпанії "Аерофлот", сталася 5 травня.

Повідомляється, що під час рейсу з Москви до Мурманська в літак ударила блискавка, після чого у літака відмовила система зв'язку. Пілотами було прийнято рішення повернутися до Москви.

При цьому посадка була настільки жорсткою, що літак стрибав по злітній смузі. Також наголошується, що саме в момент посадки літак охопило полум'я. Внаслідок трагедії загинула 41 людина з 78, що знаходилися на борту.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...