Хіти тижня. "Кажете, що війни вже немає і не стріляють?": Волонтерка показала пораненого бійця ЗСУ (фото 12+)

У військового Богдана понівечені руки, осколками пробило лобову частину обличчя й у нього фактично немає ока. Воїн вже переніс декілька важких операції і днями його знову оперуватимуть.

Наталія Юсупова у лікарні. Фото: соцмережі.

У мережі показали фото військовослужбовця ЗСУ, який отримав важкі поранення в зоні бойових дій на Донбасі – як ще один доказ звірств російських військових. Знімок покаліченого війною бійця Богдана опублікувала волонтерка Наталія Юсупова на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Крім цього, закликала небайдужих українців долучитися до порятунку Героїв. "Кажу Богдану, що мені часто пишуть про те, що війни вже немає, не стріляють, борти – це міф, брехня і поранених немає. А він мені: "Сфоткай мене ось так і покажи їм, як немає війни і поранених", – зазначила вона.

За її словами, у Богдана понівечені руки, осколками пробило лобову частину, обличчя й у нього фактично немає ока. Воїн вже переніс декілька важких операції і днями його знову оперуватимуть.

"Він не падає духом, мужній, стійкий і з почуттям гумору. У нього немає пальців, але він все робить сам – їсть, п'є, і головне те, що він не ниє!" – додала Юсупова.

Від імені самого Богдана та інших українських бійців, поранених у результаті бойових дій на Донбасі, вона подякувала всім, хто піклується про них і надає допомогу. "Хто не забуває, що в холодних окопах перебувають наші воїни, що в госпіталях багато поранених і що їм необхідна наша підтримка – як нам потрібен їхній захист. Все буде Україна!" – підсумувала волонтерка.


Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...