Хіти тижня. "Кажуть, що закопала живою!": Подробиці вбивства військовою власного немовляти на Волині

Жінка, яку з кровотечею забрали до лікарні, розповіла медикам, що була на 8 тижні вагітності і в неї стався викидень, хоча спершу заперечувала таку інформацію.

В місті Устилуг Волинської області жінка-військовослужбовець народила вдома первістка, спакувала тіло в коробку і закопала на городі. За однією з версій, малюк був живим до того, як опинився під землею. Про це "Район.Володимир-Волинський" повідомили сусіди, передають Патріоти України.

Жінка, яку з кровотечею забрали до лікарні, розповіла медикам, що була на 8 тижні вагітності і в неї стався викидень, хоча спершу заперечувала таку інформацію. Після огляду пацієнтки, фахівці повідомили, що та перебувала приблизно на 23 тижні вагітності і, найімовірніше, у неї почалися передчасні пологи.

За словами сусіда, правоохоронці обшукали навіть автомобілі, що "викачують каналізацію", – думали, що тіло дитини викинули саме туди. Згодом з’ясувалося, що жінка із сестрою купували в магазині коробку. "І вже на наступний день звернули увагу на свіожоскопане місце на городі. Там і знайшли тіло дитини. Воно було сховане в коробці", – повідомив він.

Видання зазначило, що жінка з сестрою служила у прикордонних військах. "Ми всі бачили, що останнім часом у неї став помітним невеликий животик, який вона старанно перетискала та ховала під формою. Подейкували, що вона навіть заміж збирається… Кажуть, що дитина була живою до того, як її закопали...", – розповіла сусідка. Журналісти додали, що офіційної інформації від поліції поки немає.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...