Хіти тижня. Казково гарна: Кейт Міддлтон вразила образом у напівпрозорій сукні (фото)

Кейт Міддлтон і принц Вільям останнім часом часто радують спільними виходами. Але рідко який з них виходить настільки розкішним, як вчорашній, передають Патріоти України.

18 листопада в лондонському Палладіумі пройшло щорічне благодійне шоу Royal Variety Performance. Королівська сім'я завжди приділяє особливу увагу цій події. Цього разу герцоги Кембриджські стали почесними гостями шоу і дивилися його разом з іншими глядачами в залі. Всі збори від концерту, в якому взяло участь багато відомих артистів, будуть спрямовані на цілі благодійного фонду Єлизавети II.

На вечір вона вирушила в розкішному образі. Сукня від одного з її улюблених брендів Alexander McQueen зробила Кейт казково красивою. З довгими прозорими рукавами і вільною спідницею, вона підкреслила струнку фігуру 37-річної герцогині і зробила її надзвичайно жіночною. Особливого шарму їй надавала тканина тілесного відтінку з тонким мереживом поверху. На талії та грудей воно було прикрашено чорною окантовкою, а на спині – ефектним вирізом. Доповнили вбрання великі сережки від Erdem, чорний клатч Jimmy Choo, а також туфлі на стійкому каблуці.

Волосся герцогині поклали пружними кучерями, а макіяж зробили сяючий і свіжий. Чи потрібно говорити, що фото Кейт вже встигли облетіли мережу, зібравши масу позитивних відгуків? Принц віддав перевагу класиці: він вирушив на захід у чорному фраку.

Подружжя, що обожнює благодійні акції, було в прекрасному настрої. Пара багато фотографувалася та спілкувалися. Вони встигли не тільки подивитися шоу, але і поговорити з організаторами, а також його учасниками.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...