Хіти тижня. Керченському приготуватись: У Росії впав черговий міст, постраждали авто і люди

В Оренбурзі обвалився міст

У понеділок, 2 грудня, в Оренбурзькій області Росії в районі селища Кушульвпав автомобільний міст, у результаті чого постраждали три особи, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Двох забрали на "швидкій", вони отримали травми легкого ступеня тяжкості: у одного – голова, у другого нога. Третій потерпілий відмовився від госпіталізації. Інформація попередня", – повідомили в Міністерстві охорони здоров'я РФ.

У пресслужбі міської мерії відзначили, що міст був на реконструкції і перебував на балансі регіону. "Поки є підтвердження, що обвалилася частина моста. Туди виїхали всі оперативні служби. Цей міст відноситься до областіголовне управління дорожнього господарства області, вони вішали оголошення, що будуть проводитися роботи з опорами моста", – сказали в мерії.

В Оренбурзі обвалився міст

У МВС уточнили, що впали два прольоти мосту. Рух автомобілів на ділянці тимчасово перекрили.

За словами очевидців, міст обвалився після проїзду фури зі щебенем. За попередніми даними, конструкція впала на легковий автомобіль.

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...