Хіти тижня. Ані Лорак у Сочі несподівано заявила, що співатиме українською, бо дуже скучила

Ані Лорак

Кароліна Куєк. більш відома під псевдонимом Ані Лорак, після концерту в Україні вирішила повернутися ще і до українських пісень. Восени співачка випустить новий альбом, в якому буде пісня українською мовою. Про своє рішення Лорак повідомила, виступаючи в Росії. Відео наводить Telegram-канал «Культурная прачечная», зазначають Патріоти України.

«На українській мові рідній… У музики, як відомо, немає національності», — заявила з цього приводу Кароліна.

Своїми планами Лорак поділилася в Сочі, де виступала на фестивалі «Нова хвиля»

Лорак свою кар'єру співачки починала з українських пісень. Шостий і сьомий записаний альбоми (2000 і 2004 рік) були повністю українськими. У 2006 році Лорак розірвала контракт з продюсером Юрієм Фальосою і стала працювати з Костянтином Меладзе, після чого стався різкий поворот в сторону пісень російською та роботи на російську аудиторію.

Сім років Лорак не з'являлася з сольними концертами в Україні. Виступ в Одесі в 2014 році погрожували зірвати місцеві активісти через співпрацю співачки з російським шоу-бізнесом. Проте концерт співачка все ж таки дала, а потім взяла тривалу паузу і з новим шоу приїхала лише в серпні 2021-го.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...