Хіти тижня. "Доктор Франкенштейн": "Хірург" з України спотворила 16 росіянок (фото 16+)

За версією "лікарки", вона закінчила в 2005 році Національний медичний університет імені О.О. Богомольця в Києві за спеціальністю "Лікувальна справа", а в 2015-му нібито закінчила Російський університет дружби народів.

Пластичний хірург з України Олена Верді, яка працювала в Росії в клініці на Кубані, знівечила 16 жінок. Як повідомляють росЗМІ, хірург володіє дипломами з різних університетів, проте її підозрюють в тому, що вони всі фейкові, передають Патріоти України.

За версією Верді, вона закінчила в 2005 році Національний медичний університет імені О.О. Богомольця в Києві за спеціальністю "Лікувальна справа" а в 2015-му нібито закінчила Російський університет дружби народів.

Серед постраждалих від рук жінки вже п'ять пацієнток написали заяви в поліцію, але багато інших бояться, заявляючи, що їм телефонують і погрожують розправою.

Відзначається, що в березні 2018 році Верді судили за смерть 43-річної пацієнтки Алли Багрової "з необережності" через гостру крововтрату. Але питання з сім'єю загиблої керівник клініки залагодив за гроші.

Слідчі часто навідувалися в клініку, де працювала Верді, проте в кінці 2018 року медцентр закрився.

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...