Хіти тижня. Хлопчики в трусиках: У мережі висміяли свято десантників у РФ (фото)

Росіяни вирішили, що купатися посеред міста у фонтані в нижній білизні - це нормально.

У мережі з'явилися кумедні фото веселого святкування дня ВДВ у Росії. Відповідні знімки публікує "Роісся24" в Facebook, передають Патріоти України.

На знімках видно, як російські десантники за традицією купаються у фонтанах. Деякі з них занурюються прямо в одязі, а дехто в нижній білизні. Під постом з'явилися саркастичні коментарі користувачів.

"Той великий, єдиний в році день, коли можна помитися і випрати...", "Скрепи провентилювати", "Якби не фонтани, вони б не знали, що таке вода", "випрати пригорілі труселя", "Гордість наша і захист, хлопчики в трусиках!", - в такому дусі пишуть коментатори.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...