Хіти тижня. Хлопець два тижні їв лише в McDonald's, щоб зруйнувати популярний міф - результат здивував його самого (фото)

Ірландець Ойсін Малліган, фітнес-тренер та блогер в Instagram, вирішив довести, що фастфуд не такий небезпечний для фігури, як це прийнято вважати, і що при правильному його вживанні він не завдасть аж стільки шкоди організму, передають Патріоти України.

Для цього хлопець вирішив два тижні харчуватися виключно у мережі ресторанів McDonald's та спостерігати, що буде відбуватися з його тілом. Результат здивував його самого, адже за цей час вага Ойсіна помітно змінилася.

Всі 14 днів Ойсін зважувався вранці та ввечері, а також ділився своїми спостереженнями у соцмережі протягом дня. У перший день експерименту він важив 82,1 кг. "Я хочу довести, що всі страхи перед фастфудом перебільшені, - вказав він в одному з постів. - Я знаю, що можна харчуватися ним і при цьому втрачати вагу, і я це доведу".

За словами фітнес-тренера, головна складність челенджу полягала в тому, що їжа з McDonald's висококалорійна і переважно складається зі швидких вуглеводів - вона насичує організм, але на дуже короткий термін. "Я доведу, що навіть на бургерах можна схуднути, - продовжував він. - У втраті ваги головне - кількість калорій, а не їх якість".

Щодня Ойсін вживав більше 2 тисяч калорій, так як не відмовляв собі ні в бургерах, ні в картоплі, ні в популярних солодощах. При цьому спортсмен пив два літри води на день та проходив не менше 10 тисяч кроків. Вже через кілька днів він зауважив, що втрачає по 200-300 грамів ваги на добу.

Через два тижні Ойсін встав на ваги і сам здивувався, адже зумів скинути за цей час 2 з гаком кг. "Я хотів довести і довів, що для схуднення не обов'язково відмовлятися від їжі, яка приносить нам задоволення, - підсумував він. - Найголовніше - звернути увагу на її кількість".

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...