Хіти тижня. Хлопець побачив, як частина лісу просто перейшла на інше місце - якби не відео, йому б не повірили

Користувачі соцмереж обговорюють цікаве відео із спокійного ірландського села - місцевий житель став свідком того, як частина лісу разом із землею просто перемістилася з одного місця на інше. Скажете, маячня? Так хлопцю сказали б усі, якби не відео, яке він встиг зняти, передають Патріоти України.

Роликом у Twitter поділився користувач з ніком Mark Rooney. Відео здається фантастикою, але йому знайшлося доволі просте пояснення - ми спостерігаємо чергові наслідки технологічного прогресу на Землі та людську недбалість.

Говорячи про ситуацію в селі, журнал Irish Farmers Journal звинувачує в усьому місцеву вітряну ферму, при цьому посилається на слова представника громадської групи з охорони природи. Під час будівництва ферми нібито допустили порушення, через які до місцевих торф'яних болот почало надходити занадто багато води. Активісти впевнені, що саме це призвело рух лісу - торф почав скочуватися до річку неподалік. Користувачі соцмережі закликають покарати винних, адже через рух торфовищ може постраждати система водопостачання та джерела питної води.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...