Хіти тижня. "Х**ли - не заграница": У Києві анонсували концерт російської групи, яка нахабно ображає українців (відео)

У Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні анонсували концерт російського гурту "Воровайки", виконавиці якої в своїй пісні принижують український народ і прославляють РФ. Про це повідомляють на сторінці "Бойкот російської попси" в Facebook, передають Патріоти України.

Виступ призначено на лютий у Жовтневому палаці. Однак користувачі мережі акцентували увагу на новій пісні гурту під назвою "Хохли".

"Великий подарунок київським фанатам групи і всім адептам "мистецтва поза політикою". Вони із задоволенням пустяться під цю пісеньку", - написали в інтернеті і опублікували текст пісні.

"Всіх українців, які мають почуття самоповаги, закликаємо поскаржитися на пісню на YouTube, вибравши пункт"ненависницький або образливий зміст/заохочує ненависть або насильство"", - відзначили в спільноті.

Користувачі мережі прокоментували подію.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...