Хіти тижня. Хоче прославити агресора: Росію на Євробаченні-2020 представить співак з України

Росію на Євробаченні-2020 у Роттердамі представить 35-річний співак Олександр Панайотов, який народився у Запоріжжі, передають Патріоти України.

Пісню, з якою артист виступить на музичному конкурсі, поки не представили. Однак відомо, що вибрати композицію для Євробачення Панайотову допоміг його продюсер Григорій Лепс.

Як пише СтарХіт, співак намагався потрапити на Євробачення з 2005 року, а у 2008-му в національному відборі він поступився першістю Дімі Білану. Через кілька років Панайотов знову спробував свої сили, однак тоді на нацвідборі вибрали Юлію Самойлову.

Зазначимо, що Олександр Панайтов народився в Запоріжжі, а здобув освіту у Києві. Популярність до артиста прийшла у 2003 році після участі в російському шоу "Народний артист". Відтоді Панайотов неодноразово брав участь у різних шоу в РФ.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...