Хіти тижня. "Хочеш по-чоловічому, давай по-чоловічому. Вийдеш з моїм чоловіком": Українці в літаку роздряпали обличчя і відгризли ніготь (фото, відео)

На борту літака компанії "Azur Air", який прямував з Києва в Домінікану, трапився конфлікт між пасажирами, внаслідок чого дівчині нібито відгризли ніготь і подряпали обличчя. Про інцидент, який стався 8 травня, розповів український блогер Андрій Трушковський в Instagram. Він перебував у компанії постраждалої дівчини Юлії та її чоловіка Костянтина, передають Патріоти України.

За словами блогера, конфлікт почався через те, що чоловік Юлії відсунув своє крісло, що нібито не сподобалося подружній парі, яка сиділа позаду. "Костя з Юлею спали. Дитина ззаду почала бити по сидінню Юлі, Костя просто попросив, щоб він цього не робив. В наступний момент Костя встав і пішов в туалет, а коли повернувся, сів на своє крісло і відкинув його. Жінка (яка сиділа позаду – Ред) не Костю початку дубасити, а Юлю, яка спала, і х**рити її в крісло. Потім роздряпала їй обличчя, погризла руку і відкусила ніготь", – розповів Трушковський.

Відзначимо, мова йде про рейс Qu4489 "Бориспіль – Ла Романа".

У розпорядженні OBOZREVATEL з'явилися фотографії наслідків інциденту. На них видно подряпане обличчя і руки дівчини, а також травмований ніготь.

Увага, фото 18+!

Трушковський також опублікував відео, на якому жінка почала йому погрожувати. "Хочеш по-чоловічому, давай по-чоловічому. Вийдеш з моїм чоловіком. Ти себе взагалі мужиком вважаєш? Спробуй", – сказала жінка, а її чоловік зі свого боку просив блогера вимкнути камеру.

У коментарі Трушковський розповів, що ні "Azur Air", ні "Anex Tour" ситуацію не прокоментували. Поліція відпустила пару, а Юлія збирається подавати на жінку до суду самостійно.

Джерело: Обозреватель

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...