Хіти тижня. "Хочешь жить - умей вертеться": Як бійці ООС обдурили ворога на околицях Авдіївки

Бійці навіть у години затишшя приділяють час фізичній праці, а саме - перетягують боєприпаси до вогневих точок, снаряди калібру 30 - до бойової машини піхоти.

На околицях Авдіївки. Фото: ВВС.

Бійці Збройних сил України на околиці Авдіївки обдурили ворога, переставивши місцями бойові машини, повідомляють Патріоти України.

“Нам пощастило, що машини переставили. Били по машинам цілеспрямовано, а ми машини поміняли місцями”, – розповів військовослужбовець на прізвисько “Зелений”.

Напередодні позиції, на яких “Зелений” обороняє Авдіївку, бойовики обстріляли великим калібром. В результаті в землі залишилися глибокі вирви.

Бійці говорять про те, що єдиний спосіб зупинити агресію супротивника – це нанести зустрічний удар. Тому вони навіть у години затишшя приділяють час фізичній праці, а саме - перетягують боєприпаси до вогневих точок, снаряди калібру 30 - до бойової машини піхоти. Військовослужбовці зазначають, що їм набагато спокійніше, коли в їхній бойовій машині є хоча б 500 таких патронів.

“Кожен день готуємося”, – кажуть бійці.

Також вони розповідають, що спека на позиціях відчувається дуже сильно. Але вони сприймають такі умови, як тест на витримку. Військовий на прізвисько “Найк” вважає, що під обстрілом можна по-справжньому навчитися цінувати життя, час і людей. Хоча іноді приходять сумніви: а чи не забули в мирному тилу про своїх захисників?

“Ми приходимо, і ніхто не цікавиться, як ми тут, як справи. Всі живуть своїм життям”, – зізнається боєць.
Джерело: ТСН.ua

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...