Хіти тижня. "Холостячка" Ксенія Мішина показала пікантне фото у ванній

Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина показала шанувальникам, як вона відпочиває після напруженого знімального дня, передають Патріоти України.

Так, у своїх Instagram-сторіз 31-річна знаменитість опублікувала пікантне фото, яке було зроблене у ванній. На ньому Мішина позувала у відвертій білизні тілесного кольору. "Ура! Цей знімальний день закінчений, значить, час зробити домашнє Spa", – прокоментувала публікацію артистка.

Мішина показала, що скористалася сіллю для ванни з лавандою, яка заспокоює і допомагає поліпшити настрій. А також скрабом з маслами.


Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...