Хіти тижня. Хотіла виправдатись, та "влипла" ще більше: Єгорова назвала Майдан "кривавим бенкетом" і "корпоративчиком на всю країну" (відео)

Скандальна українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка раніше заявила, що на Майдані в Києві у наметах робили аборти жінкам, котрі надавали сексуальні послуги протестувальникам, назвала події Революції Гідності "кривавим бенкетом", передають Патріоти України.

Так, за словами ведучої, вона ніколи не підтримувала Євромайдан і вважає, що його організували та проплатили "певні кола людей", які в результаті отримали величезний прибуток. Про це йшла мова в прямому ефірі Єгорової на сторінці у Facebook.

"Я ніколи не була прихильницею державного перевороту, який відбувався в нашій країні, в Києві на Майдані у 2013 році. Всі ці події формувалися певними колами людей, проплачувалися з їхньої кишені. Повірте мені, для того, щоб такий "корпоративчик" всій країні влаштувати, його потрібно оплатити: поставити сцени, привозити артистів, годувати людей, все це висвітлювати. З самого початку цих, скажімо так, історичних подій, я була категорично проти і розуміла, що добром це не закінчиться. Я знала, що всі ці піснеспіви, танці, стрибки на Майдані закінчаться кров'ю", – заявила Єгорова.

Також вона зазначила, що Майдан в Україні був організований з метою збагатитися, і через майже 7 років він не дав ніяких позитивних результатів для країни.

"Я чітко бачила тих людей, які запускали ці процеси, і мета їхня була – збагатитися, залякати людей, країну. І зараз, через майже 7 років, ми бачимо результати всіх цих сподівань і зусиль, яких ці люди так активно докладали. Вони не даремно вкладали в цей "кривавий бtнкет" свої гроші, тому що потім вони "вийняли" набагато більший прибуток. На війні непогано заробили. Як то кажуть – кому війна, а кому мати рідна", – додала скандальна артистка.

Також вона офіційно прокоментувала свої слова про те, що "українські героя є селюками". "Хочу зробити офіційну заяву: до солдатів, героїв та армії мої слова не мали ніякого стосунку. Я не виправдовуюсь", – підсумувала Сніжана Єгорова.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...