Хіти тижня. Хотів хайпанути: Від коронавірусу помер журналіст, який жартував з нього

Він заявляв, що інформацію про швидке зростання числа хворих короновірусом в Ірані поширювали з метою зірвати парламентські вибори.

Журналіст Хамед Джалалі Кашані, активний прихильник діючого іранського режиму, хотів підхопити коронавірус щоб хайпанути, помер від нього. Кашані не вірив в швидке поширення вірусу, передають Патріоти України з посиланням на телеканал "Аль-Арабія".

"Ви думаєте, що можете знизити явку виборців за допомогою цих брудних прийомів?", - писав журналіст в день виборів в Ірані 21 лютого.

Тоді ж, чоловік опублікував у своєму Twitter пост, в якому розповів, що у нього діагностували грип. "Хотів би я, щоб це був коронавірус або щось подібне, щоб я міг хайпанути", - заявив він.

Кашані помер вночі 28 лютого через ускладнення, викликаних коронавірусом.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...