Хіти тижня. "Хозяйка жизни". "Ти, б***ь, знаєш, з ким розмовляєш? Хто ти такий?": "Героїня парковки" влаштувала скандал у Києві (відео)

У Києві засікли невідому жінку, яка припаркувалася на зеленій зоні біля елітного житлового комплексу на Новопечерських Липках.

Так, між нею і охоронцем, який намагався змусити її переставити машину, виник конфлікт. Відео інциденту було опубліковано на Facebook-сторінці "Київ оперативний", передають Патріоти України.

Зазначимо, що в ролику можна почути, як жінка агресивно розмовляла з чоловіком і нецензурно висловлювалася. "Ти взагалі знаєш, з ким розмовляєш? Ти, б**ь, охоронець. Хто ти такий? За що тут гроші отримуєш", — кричала невідома.

У мережі бурхливо відреагували на поведінку жінки і засудили її. "Героїня парковки", "Колгоспницю в столицю привезли", "Дівчину з села вивезти можна, село з дівчини ніколи", "Думаю, ця дамочка і люди подібні до неї, все-таки мають проблеми з головою. Ну не може психічно нормальна людина так вчиняти", — прокоментували люди.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...