Хіти тижня. "Хр*нь якась!": "Елітний" продукт з супермаркету зіпсував людям Новий рік (фото)

Час новорічних свят - це час гастрономічних розчарувань для багатьох людей. Частенько покупки в магазинах і супермаркетах не виправдовують очікувань.

Житель Сєвєродонецька поділився фото червоної ікри, що розчиняється у воді, передають Патріоти України з посиланням на регіональні пабліки в Facebook.
"Це не ікра. Це якась хрінь. Беремо хрінь, кладемо в склянку з водою. Розмішуємо ... і отримуємо воду білого кольору ... без ікри", - емоційно написав засмучений покупець.

Як з'ясувалося, ікра була куплена в супермаркеті "Сільпо". І це не єдиний прецедент. "Вчора викинув точно таку ж банку. Купили в "Сільпо", прийшли додому, накривали на стіл з дружиною, відкрив - один в один, що на фото", - пише ще один покупець.

У першому випадку ситуація вирішилася позитивно. Супермаркет повернув гроші за товар. У другому випадку покупець, за його словами, не став звертатися з претензіями.
Деякі жителі міста вважають, що справа не в самому супермаркеті, який не виробляє ікру, а всього лише реалізує. А хтось упевнений, що вся проблема в тому, що товар як для ікри занадто дешевий (144 гривні за баночку в 100 гр). Звідси і якість.
Як би там не було, побалувати себе якісними продуктами важко в наших реаліях.

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...