Хіти тижня. Хто ж відмовить чемпіону? Гравець збірної України покликав заміж дівчину іншого футболіста

Зінченко покликав заміж свою дівчину

Журналістка Влада Щеглова пішла до майбутнього чоловіка від футболіста "Шахтаря" Андрія Борячука. з котрим порвала стосунки кілька місяців тому. Після тріумфального виступу в матчі з Португалією (2: 1), завдяки перемозі в якому збірна України гарантувала собі вихід до фінальної частини Євро-2020, півзахисник «жовто-синіх» і англійського «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко зважився на відповідальний крок у своєму житті, зазначають Патріоти України.

"Найголовніше "ТАК" в моєму житті", - написав футболіст в Instagram. Менш ніж за годину публікація зібрала 150 тисяч «лайків», а також безліч коментарів, де пару вітають з такою радісною подією. Пропозицію Зінченко зробив на НСК "Олімпійський". Обоє були одягнені у футболки збірної України.

Влада Седан выходит замуж за Александра Зинченко (фото)

Чи не обійшлася публікація і без нотки гумору від футболіста, відомого своїм веселим характером, який розмістив трохи пізніше в своїх «сторіз» ось такий колаж.Нагадаємо, що офіційно стало відомо про те, що пара зустрічається, в червні нинішнього року, коли Зінченко поцілував журналістку в прямому ефірі під час включення після переможного матчу з Сербією (5: 0).

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...