Хіти тижня. Хто зна, хто там ще ховається: Науковці виявили невідому тварину в глибинах Тихого океану (відео)

Знахідка буда виявлена на 790-метровій глибині Тихого океану.

Дослідницькому кораблю Nautilus вдалося виявити в океанічних глибинах аномальне створіння. На превелике щастя, вчені змогли зафіксувати феномен на відеокамеру пристрою, передають Патріоти України.

На думку експертів, ця дивна особина може мати відношення до роду Deepstaria. Йдеться про медуз, які відрізняються тонкими і схожими на лист тілами. Завдяки отриманим відеоматеріалам представники наукового світу переконалися, що це створіння має безпосереднє відношення до загону дискомедуз.

Фахівці, вдосталь надивившись на медузу, привласнили їй титул самого таємничого морського мешканця Тихого океану.

На оприлюднених відеоматеріалах можна споглядати яскраво-червону істоту, що має всередині ракоподібну структуру. Полює Deepstaria завдяки вбудованим дзвіночкам, які притягують до себе різного роду видобуток. В даний момент існує дилема щодо того, яким чином їжа засвоюється дрібним організмом, що живе в океанічних глибинах.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...