Хіти тижня. Хвалився, що багатша: Аліна Гросу розповіла, як чоловік покинув її заради старшої жінки (відео)

Шлюб Аліни Гросу і російського бізнесмена Олександра Комкова розпався через 6 місяців після весілля, а вже через рік пара розлучилася. Раніше 25-річна співачка говорила, що причиною розриву стало рішення чоловіка пожити окремо, але в інтерв'ю програмі "Світське життя" Аліна зізналася, що Олександр пішов від неї до іншої жінки, передають Патріоти України.

"Я прилетіла з концертів 22 грудня, якраз було півроку після весілля. Ми сіли поговорити, і він мені сказав: "Давай роз'їдемося на місяць". Не розлучимося, а роз'їдемося, подивимося, як це - жити новим життям. Потім чесно зізнався, що познайомився з жінкою, і вона сильно старша від нього. Але вона його відправила від себе десь через 2-3 тижні, - розповіла співачка. - Хотів з нею спробувати стосунки, але у них не вийшло. Не дуже хотілося повертати людину, яка зробила вибір не в твою користь. Я знаю, хто ця жінка, і спасибі йому, що сказав чесно".

Після розриву колишній чоловік зробив дівчині кілька неприємних зауважень. Олександр говорив, що ніколи її не любив, а також пожартував, що кожна його нова дічина багатша за попередню.

Зі сльозами на очах Аліна Гросу зізналася, що 1,5 місяці приховувала від батьків розрив з Олександром, оскільки ті вчили її, що чоловік має бути один на все життя. При цьому бабуся співачки досі не знає, що вона розлучилася. "Просто шкода, що так все вийшло. Шкода, що перший шлюб, а я сподівалася, що він буде останнім, так закінчився", - говорить вона.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...