Хіти тижня. Кінець кар'єри: Очільниця збірної України погоріла на хабарі

СБУ затримала головного тренера Національної збірної команди України з підводного спорту і підводної діяльності під час отримання нею хабара в 20 тис. грн.

Жінка вимагала гроші від тренера однієї з приватних ДЮСШ, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

“За цю суму зловмисниця обіцяла безперешкодну участь його вихованців у чемпіонаті Європи з плавання у ластах”, – йдеться в повідомленні.

Як стало відомо, затримана жінка є співробітницею “Укрспортзабезпечення” Міністерства молоді та спорту.

Її затримали в Києві під час отримання хабара, вирішується питання про оголошення затриманої за підозри у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 368 ККУ (одержання хабара), і обрання запобіжного заходу.

У прес-службі СБУ не вказано ім’я затриманої жінки. При цьому на сайті Федерації графа “склад збірної команди України з підводного плавання” також виявилася порожньою.

Кабимін затвердив порядок передачі даних з реєстрів: Ось які документи повинні бути в "Дії"

вівторок, 16 квітень 2024, 17:43

Кабінет міністрів затвердив порядок комплексної передачі електронних відображень інформації, що міститься у документах, сформованих засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг Дія, передають Патріоти України з посиланням на постанову ур...

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...