Хіти тижня. "Кіношники" стороняться як чумного: "Донецький стрілець" Пореченков скаржиться на безробіття та безгрошів'я

Відомий російський актор потрапив в непросту ситуацію...

Представник російського кінематографа, який їздив на Донбас, щоб підтримати терористів, опинився в непростій для себе ситуації. Самодостатній і самовдоволений патріот «Л/ДНР» більше не потрібен в кінематографу Росії. Одна з російських газет повідомила про труднощі Пореченкова з участю його в російському кіно, передають Патріоти України.

«Мене стали знімати з ролей, - зітхає актор, - вже з затверджених проектів. Мені просто повідомляють, що роль віддали іншій людині. Усе. Спочатку думав, що це збіг. Потім це повторювалося раз по раз. Потім я почав дивитися, куди ведуть ниточки і хто випускає проект. Все стало на свої місця. Що вдієш», - скаржиться «бравий стрілець» по українських позиціях, після того як порушив всі юридичні норми перетину українського кордону і виявився в зоні АТО на Донбасі, та не просто так, а з бойовою зброєю в руках.
Подібне, судячи з даних з російських ЗМІ, періодично приходить до всіх, хто гуляв по території Донбасу з кулеметом і стріляв у бік українських позицій. Цікаво, що патріот «Л/ДНР» Пореченков, незважаючи на свою любов до Кремля, потрапив в Росії під санкції, які схожі на українську відповідь кіноакторові.
Виходить, що російський кінематограф, як і Україна, перекриває «великому патріоту і артисту «Л/ДНР» і Росії» кисень. Україна готова його судити як терориста, а Росія зробила так, що він більше не потрібен в якості актора або будь-якої іншої людини на знімальному майданчику.

Залишається йому або змінити зовнішність, прізвище, прописку та починати все з «нуля» або подібно Рестлеру з однойменного фільму Даррена Арановськи, йти обслуговувати домогосподарок в який-небудь супермаркет. Одягнувши при цьому маску до очей і до брів натягнути шапочку продавця.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...