Хіти тижня. "Кісінько, я хотіла б прожити з тобою ще одне життя": Оксана Марченко зізналась у коханні куму Путіна (відео)

Колишня телеведуча зробила ніжне зізнання на весіллі сина.

47-річна колишня телеведуча, дружина народного депутата від прокремлiвської партії ОПЗЖ Віктора Медведчука та кума президента РФ Володимира Путіна Оксана Марченко, яка днями одружила 23-річного сина Богдана, вітаючи молодих на весіллі, зізналася своєму чоловіку в коханні, передають Патріоти України.

"Я хочу побажати вам, щоб ось так як ми (з чоловіком - Ред.), через 20 років, ви могли сказати одне одному "Кісінька, я хотіла б прожити з тобою ще одне, ціле життя." Під час розважальної програми Марченко з легкістю застрибнула на сцену та приєдналася до танцю з Вєркою Сердючкою.

Джерело: ТСН.ua

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...