Хіти тижня. Кіт йшов по вулиці, і раптово за ним помітили примару (відео)

Раніше у господарів котика Топсі була ще одна пухнаста улюблениця.

В Англії камера відеоспостереження зафіксувала кішку і примари. Про це повідомляє видання The Daily Mail, передають Патріоти України.

Кадри першими побачили мешканки найближчого будинку. Вони помітили, що за сусідським котом Топсі слідує примарна фігура. Двійник йшов за котом повз машини справа наліво, що зафіксували камери стеження.

Відео показали власнику Топсі і він розповів, що у нього була ще кішка на ім'я Лакриця, яка нещодавно померла. Сусід додав, що сестра Топсі Тіллі також зникла близько шести тижнів тому. Ролик розмістили на YouTube, де люди з недовірою поставилися до зроблених кадрів.

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...