Хіти тижня. Коханню ніщо не стане на заваді: Пара влаштувала сеанс сексу на людному пляжі і продовжила в машині копів (фото)

Вони були настільки захоплені одне одним, що не знали, що відбувається навколо них.

В Австралії чоловік і дівчина вирішили зайнятися сексом прямо на пляжі Булабок. При цьому поліцейські не змогли перешкодити парочці. Як пишуть місцеві ЗМІ, пара приїхала з Великобританії, передають Патріоти України.

Відзначається, що молоді зайнялися пляжним сексом після полудня, через що їх бачило багато людей, а в тому числі і діти. Цікаво, що присутність правоохоронців не збентежило пару. З'ясувалося, що туристи були настільки п'яними, що, коли їх закували в наручники, вони все одно не відлипали один від одного. Перерване заняття вони продовжили в поліцейській машині.

"Їх зовсім не бентежило те, що всі могли бачити їх тіла. Груди жінки була повністю оголена, і було видно пеніс чоловіка. Вони були настільки захоплені одне одним, що не знали, що відбувається навколо них", - говорять в поліції.

В результаті парочку оштрафували, але при певному рішенні суду їм заборонять відвідувати країну.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...