Хіти тижня. "Колісницю" доведеться замінити: На Росії чоловік вийшов почистити авто біля будинку і ... дивом уникнув смерті (відео)

Бетонна плита впала з даху дев'ятиповерхового будинку прямо на автомобіль і зім'яла його навпіл.

Житель російського Владивостока вийшов почистити свій автомобіль, який стояв біля під'їзду, і дивом уникнув смерті: на його машину впала бетонна плита. Відео інциденту опублікував Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як росіянин стоїть біля автомобіля і чистить його. За кілька секунд до падіння плити чоловік помічає, що на нього падає щось зверху, і завдяки цьому встигає відскочити від машини.
Бетонна плита впала з даху дев'ятиповерхового будинку прямо на автомобіль і зім'яла його навпіл. У мерії міста підтвердили факт події і повідомили, що на даний момент власник машини чекає приїзду поліції.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...