Хіти тижня. "Колонны богатых российских туристов": У мережі показали свіже відео Керченського моста

На кадрах можна побачити порожній міст, на якому взагалі немає ані автомобілів, ані пішоходів.

Ситуація з туристами в включеному Криму буде ще гірше, ніж в минулому році. Про це свідчить відео порожнього Керченського моста, опубліковане в Twitter-акаунті Vitauskas, передають Патріоти України.

"Видите колонны богатых российских туристов на крымском мосту? А они есть. На всех парах мчатся "делать сезон", как и мечтала звавшая Россию крымская вата. Становится окончательно ясно – 228 млрд. рублей российских пенсионеров потрачено было не зря!" – саркастично підписав він відео.

На кадрах можна побачити порожній міст, на якому взагалі немає ані автомобілів, ані пішоходів. Підписники активно коментують дане відео:

"Ого! Очередь непропихуемая! Значит нужно ещё один мост строить, одним не обойтись", – пише Dmitriy Dmitriev.

"Для всех владельцев авто скоро введут штраф за непроезд по мосту", – пише Бот Лози.

"Мост был нужен не для туристов и не для крымчан. Мост это забор. Ограждение. Это блокада. Путин блокировал украинской территории выход в море. Сепаратизм его козырь. Следующий этап этой спецоперации – пробить сухопутный коридор Бердянск - Мариуполь - Ростов - Дон. Война", – пише Alex Alex.

"А потом, в один прекрасный день, вся эта техника рухнет вместе с мостом и можно будет списать миллиарды бабла, причем абсолютно легально. А виноватым сделают пиз*юка из Керчи, – пише Q the G.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...