Хіти тижня. "Коли дівчинка втратила свідомість, він роздягнув її догола і хотів згвалтувати": Спливли нові страшні деталі вбивства Даші Лук'яненко під Одесою

Убивця 11-річної Дарини Лук'яненко з Іванівки Одеської області зізнався, що мав постійну сексуальну незадоволеність. Тому ще із квітня цього року замислювався про згвалтування, повідомляють Патріоти України.

22-річний Микола Тарасов за жертву обрав Дарину, з якою був знайомий і знав її маршрут. Про це свідчать дані досудового розслідування, розміщені в Реєстрі судових рішень. Зазначається, що злочин він хотів здійснити саме проти неповнолітньої дитини.

"Тарасов покликав дівчинку зайти у двір, але від пропозиції піти в будинок дівчинка відмовилася і хотіла піти. Тоді він схопив її за руку, дівчинка скрикнула. Затиснувши рукою рот, злочинець затягнув дитину в господарське приміщення за будинком", - зазначено в документі.

Поваливши на підлогу, він почав бити Дашу кулаками в різні частини тіла. А потім затиснув рот пакетом. Коли дівчинка втратила свідомість від нестачі повітря, Тарасов, роздягнув її догола і хотів зґвалтувати.

Через "емоційне перезбудження" у нього не настала ерекція. Розлютившись через "свою неспроможність", а також усвідомлюючи, що про його злочин стане відомо, якщо він відпустить Дашу, Тарасов вирішив вбити дитину.

"Після скоєного злочинець вирішив ще й поглумитися над тілом дитини, помістивши його у вигрібну яму. Зануривши тіло Даші в нечистоти він приховав сліди свого злочину, після чого спалив одяг дитини і зачистив місце розправи", - сказано в документі.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...